- 2 dl prosenog brašna
- 1 dl kokosovog brašna
- 1 kašičica sode bikarbone ili bio praška za pecivo
- bademovo ili pirinčano mleko
- 2 jaja
- 1 dl kokosovog brašna
- 1 kašičica sode bikarbone ili bio praška za pecivo
- bademovo ili pirinčano mleko
- 2 jaja
Opciono:
- suve borovnice
- ksilitol (šećer od breze)
- ksilitol (šećer od breze)
- džem bez šećera
U mikseru umešamo sve sastojke za palačinku. Količinu mleka dodajemo po ukusu u željenoj gustini (kao za palačinke). Na kraju smesi dodamo još suve borovnice ili goji bobice. Palačinku pečemo u tiganju i na sredini pečenja promešamo (da bi dobili teksturu kajgane). Po želji na kraju dodamo još džem i pospemo sa ksilitolom.
U mikseru umešamo sve sastojke za palačinku. Količinu mleka dodajemo po ukusu u željenoj gustini (kao za palačinke). Na kraju smesi dodamo još suve borovnice ili goji bobice. Palačinku pečemo u tiganju i na sredini pečenja promešamo (da bi dobili teksturu kajgane). Po želji na kraju dodamo još džem i pospemo sa ksilitolom.
Нема коментара:
Постави коментар