четвртак, 25. фебруар 2016.
BOŽANSTVENI HLEB BEZ GLUTENA
Ponekad je dobro 'odmoriti creva' od glutena. Napravite ovaj hleb i videćete, da uopšte nije loš. Suprotno - ukus je fenomenalan!
- 2 jaja
- 180 ml mleka
- 30 ml meda
- 1 kašika maslinovog ulja
- 200 g heljdinog brašna
- 70 g brašna od pirinča
- 10 g praška za pecivo
- 5 g sode bikarbone
- pola kašičice himalajske soli
- semenke od lana ili suncokreta
U posudi pomešajte mokre sastojke odvojeno od suvih, onda ih stavite zajedno. Dobijeno testo ubacite u kalup obložen pekarskim papirom, stavite u rernu, 45 minuta na 180 stepeni.
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Нема коментара:
Постави коментар